The Blomgren knäppisarna

Lessen för dålig uppdatering under dgen, men det har vart full rulle så att säga ;P
På förmiddagen följde jag med familjen till täbban och arninge för syrran behövde nya skor. Dessutom var de fler saker som skulle inhandlas.
Inne på Skopunkten insåg jag och mamma att vi faktiskt kunde ha samma storlek i ett par högklackade skor. Vi köpte ett par vita och ett par svarta. De svarta lämnade vi dock sedan tillbaka efter att mamma hade hittat ett par mycket snyggare på Nilsons. De vita ska jag ha på skolavslutningen. Fick ingen riktigt bra bild på dem, så ni får istället se dem tillsammans med resten av skolavslutnings-outfiten.
Sen bar det av hem till mormor och grandpa där även morbror Magnus var. Först fick Magnus öppna sina paket. Han tyckte att kortet jag hade gjort åt honom var ganska kul. Jo, för det är så här. Eftersom jag ritar bäst och dessutom har bäst fantasi är det jag som får göra födelsedagskort etc. eftersom vi gillar hemmagjorda kort och sånt.
Den här gången drev jag med hans jobb.
Sen åt vi middag och jordgubbstårta! Mmmmm gott :D
Av mig och syrran fick mamma en fin somrig bricka med blommor på i Mors dag-present. Hon blev glad som tur var.
Vi stannade där länge. Framåt 9 tror jag. I bilen på vägen hem skruvade pappa upp I love Europe på full volym och vevade ner fönstret. Sen satt jag, syrran och mamma och sjöng för full hals hela vägen hem. En tant på cykel såg alldeles förskräckt ut när vi åkte förbi.
Men det är vi det. Den knäppa familjen. När vi är utomlands där ingen känner oss skämmer vi gärna ut oss. I Spaninen hoppade vi omkring på gatorna som galningar. Men det är kul att göra galna grejer ibland.




Topp - Lindex
Shorts - H&M
Halsband - fått av Amanda

Men nu ska jag gå oc lägga mig efter en rätt så galen dag :D

God natt
Olivia

Robinson

Nu är det Robinson final som gäller. Fram med godiset och bänka sig framför soffan :D

Puss
Olivia

Update: Ellinor förtjänade inte att vinna! Jarmo är en sann vinnare!!!!

Nu är jag snyggast i hela världen. I alla fall i Vallentuna XD

Japp, ni såg rätt. Nu är jag snyggare än snyggast! Nä, faktiskt inte. Men jag ser iaf bättre ut i håret än jag gjorde innan :)
Jag har ju klippt mig!!


Före                                            
 

Efter
  

Okej, man ser inte så bra nu. Men längden på håret är kortare, det är mer uppklippt och luggen är sjukt mycket kortare. Supersnyggt! Det är verkligen jag.
Haha, alla vill ha långt hår. Jag gör motsatsen, klipper av mig håret istället. Men jag trivs mycket bättre i axellängd än att håret går långt ner på ryggen. Känner mig friare så här.
Men herregud! Mitt hår är jättestelt! Maria var helt fantastisk som vanligt, men jag tror nästan att jag har en hel flaska hårsprej i håret XD Okej, nästan iaf.

Men som jag sa tidigare så klippte jag mig tidigt på morronen och fick därför ingen sovmorgon.  Är ganska trött... Så jag har legat ute på studsmattan och stekt större delen av dan :D
Imorron ska vi hem till mormor och grandpa och fira Mors dag och min morbror Magnus som fyller 44 idag. Grattis! ♥
Har fortfarande ingen Mors dag-present, men jag har ett kort. Får bara hoppas att det räcker...

Kram
Vallentunsa snyggaste Olivia XD

Tröjor mot aids!

Idag var det så varmt att jag trodde att jag skulle svimma. Har varit ute på varje rast (vilket jag inte bukar), något annat skulle varit omöjligt i det vackra vädret. Man kan inte tro att det regnade igår. Och dum som jag var tog jag en tjock munkjacka -.-
Men men, jag klarade mig.
Vi slutade typ halv 1 idag!!! :D Vi hade ingen idrott, så alla lektioner flyttades en timme bakåt. Sen fick vi sluta SO:n efter bara typ en halvtimme för att alla var klara. Så här skulle man ha det varje dag!
Så jag var hemma kanske 20 i 1. Mamma var hemma (!), hon var ledig och skulle iväg till en kiropraktot. Så jag åt mellis och tittade på nästan hela Fantastic Four. Sen kom mamma hem och frågade om jag ville följa med till täbban. Självkalrt sa jag ja och bytte om. Kunde ju inte gå omkring och svettas ihjäl. Så nu går jag omkring i tights från H&M, linne från JC, topp från H&M och örhängen från Ur & Penn.
I täbban handlade jag smart. Köpte en av de nya tröjorna för kampen mot aids som kom ut för nån dag sen tror jag. Där fanns tröjor gjorda av Tokio Hotel bland annat. 25 % av priset gick till nåt för aids. Köp!
Sen hittade jag en födelsedagspresent till syrran. Då var det bara mamma kvar då...
Sen har jag fått nya strumpr. Världens intressantaste grej -.-

Kläderna:

 H&M 149 :-
 Finns i turkost också!

 Världens gulligaste strumpor! Favoriterna är de med kossan och de med texten ♥

Imorgon ska jag klippa mig! Vet fortfarande inte hur, ska be frisören om råd. Hon heter Maria och är jätteduktig! Hon klippte mig förra gången också. Dessutom är hon jättetrevlig. Men vi ska vara där 8.45! Det var den enda tid hon hade... Så jag får ingen sovmorgon imorron :(

Puss puss
Olivia

En regnig dag i hålan Vallentuna

Dagen har vart allmänt tråkig. Har regnat större delen av dagen. Surt.
Imorron är det fotbollsturnering i skolan. Jag hade på nåt mysko sätt blivit anmäld till den fast jag själv inte hade anmält mig. Undrar vem som har gjort det... Fotboll är inte riktigt min grej om man säger så. Jag är mer en anti fotboll - typ...

Herregud vad jag har vart trött den här veckan! Får väll inte tillrävkligt med sömn. Eller så är det väll att jag är skoltrött. Tur att det bara är två veckor kvar till skolavslutningen! :D

Min look idag


En lång gråbrun tröja, tights, kofta och svarta ballerinaskor. Enkel look.

Puss
Olivia

Yeay!

Herregud vad dålig jag är på att uppdatera! Fattar inte att det ens finns de som läser bloggen -.-
Men iaf, lite kul hände under dagen. På SO:n när det var som allra tråkigast drog Crille och Kalle igång med sång. Det sjöngs sånger från Djungelboken och Lejonkungen. Nåt mer?
Sen, på engelskan, var det mer roligt. Crille och Issa diskuterade något när Crille helt plöstligt nämner att Tyra Banks Show är bra! Vi bara "Men hallå, tittar DU på DET!?!" och Crille bara "Jaa, när jag kommer hem från skolan. Det är bra." Vi var helt förvånade. Och sen flikar Jesper in: "Och jag som tyckte det var pinsamt att jag tittde på Bayblade (stavning?) för tre år sen!" Erik började skratta. Sen började Kalle, Fredde, Jesper och Crille ha en livlig diskussion om Pokémon, Digimon (Crille sjöng) och Yo-Gi-Yo. Jag måste faktsikt medkänna att jag fanns med på ett hörn... X)

Sen finns det inte så mycket mer att berätta. Mormor kom hit och hälsade på. Vi pratade om hur syrran och mamma ska firas med tanke på att mamma åker till USA på syrrans födelsedag. Sen pratade vi om när jag ska till doktorn. Juste, jag ska till doktorn den 8 för att kolla ett stort födeslemärke nära armhålan. Färgen har typ börjat sprida sig ner på huden, känns lite obehagligt...
Klockan är 21.37 och det är fortfarande ljust ute. Snart är sommaren här!! Weeeee!

Men men, tråkig som jag är tänker jag gå och lägga mig snart. Eller rättare sagt, läsa Da Vinci koden.
Juste, jag har blivit helt beroende av en serie. Vet inte vad den heter, men jag såg den på deviantart.com där jag är medlem. En tjej har ritat flera serier där och hon är skitduktig!!! Ärligt! Och en av de serierna handlar om djur som är typ som människor. Den är sjukt humorisktisk! Man behöver inte vara medlem för att se den. Gå bara in på deviantart.com och sök på *whitewolf1

God natt
Olivia


hjälp!

På söndag är det Mors dag!
Fan fan fan fan fan!!!!
Vad ska jag ge mamma!?! Något förslag??
Längtar till nästa vecka... Då kommer Amanda hem, och så ät det MTV Movie Awards, min mamma och syrra fyller år och så åker mamma till USA! Hon ska dit med jobbet. Fast hon åker på syrrans födelsedag, inte så kul för henne...
Och då är det bara en vecka kvat till skolavslutningen!!!!!!!!! Yeay!
Juste, syrran fyller ju år! Vad ska jag ge HENNE!?! Det är ju viktigare än Mors dag! Och vad sja jag ge mamma på hennes FÖDELSEDAG! Herregud, vilken press :S

Men men, nu ska jag lyssna på musik och göra franskan. Mamma kom nyss in med kameran och ska ta kort på mig. Hon övar väll inför USA. Hon har köpt en ny kamera... "Jag måste lära mig, det är det liksom" Sa hon nyss (haha) -.-

God natt sötisar
Olivia

Nämen, se där!

Verro har tydligen skrivit ett inlägg för första gången på jättelänge! För det är ju inte jag, och Amanda är i Cypern :(
Idag tittade jag på en film. Picture this. Med hon Ashley Tisdale som är med i High School Musical. Den filmen var ingen höjdare. Ganska dålig om jag får säga så. Inget filmtips!

Så här ser jag ut idag:
(eller rättare sagt såg ut :P)




Dagen har vart bra. Ganska solig och varm. Skönt.
Amanda är i Cypern!!!! Hon åkte idag. Man blir rätt så avundsjuk... Och sen så ska en annan till Kanarieöarna på onsdag. Åker alla utomlands utom jag elr?? Men håll ut Olivia, för i augusti är det din tur. Då bär det av till en av Greklands härliga öar! Längtar nästan ihjäl mig!!!

Nej, nu ska jag städa mitt rum vilket innebär dammsugning. Ingen städning varje vecka, inga pengar verkar vara mammas och pappas livsfilosofi... Så man har ju inget val.

 Just nu. Måste verkligen klippa mig snart... Lägg märke till alla bilder på Robert Pattinson i bakrunden X)

God natt sötisar, skriver förmodligen inte mer idag.

Puss
Olivia

OMG

men SNÄLLA vad jobbiga folk kan vara

KOPIERA INTE ANDRA!


Hemma igen!

Hejsan allihopa!
Nu är jag hemma igen :)
Jag har haft jättekul på Möja och har inte saknat Vallentuna ett dugg. Den enda man har saknat är kissen ♥

Pappa skjutsade mig först till Waxholm där jag skulle ta båten. Sen åkte jag båt i 2 ½ timme... Fast Moa pratade mig mig i mobilen, så jag klarade mig.
Sen mötte hon mig på bryggan. Det regnade, och dumma jag hade såklart inga regnkläder.
Moas mamma Annika gör världens godaste carbonara (stavning?)!!!! Älskar den!
Vi har besökt lammen och kossorna, bakat chokladbollar som istället blev en äcklig tårta som vi inte åt upp, fikat på bryggan, vart i äffären och handlat godis, pumpat vatten, gosat med kissarna och städat i lekstugan :P Sen har vi förmodligen gjort en massa annat som jag inte minns.
Jo, innan vi åkte hem igen så var vi på en strand, minns inte vad den hette, men där finns världens härligaste sand! Tog med mig massor hem och en massa snäckor som vi hittade. Vi vadade ut i vattnet för att leta och till slut domnade benen av. Där gick vi i enbart tröja och trosor i vattnet och letade snäckor. Mina byxor skulle ha blivit blöta, och eftersom Moa är världens bästa tog hon också av sig sina byxor ;) Så kul var det :)

Bilderna får säga resten ♥

 Moa med vagnen. Vi är på väg till pumpen för att hämta mer vatten. De har rinnande, men det är tydligen äckligt, så de dricker det inte. Inte jag heller.

 Texas älsklingen ♥

 Angus och Moa ♥ Han lade sig faktiskt där själv! När han inte far runt som en galning är han världens goaste♥ Han fyllde faktiskt 5 månader igår! Så sött ♥

 Vår äckliga tårta som var ganska fin :P

 Moa och jag delade på en Marabouchoklad och Werther's Original. Tyvärr ingen bild på dem. Marabou på en brygga i skärgården med Moa gör livet lätt till en dans på rosor. För stunden iaf XD

 Haha, deras frys gick sönder och allt bröd som skulle frysas in blev gammalt. Måsarna hade senare kalas.

 Moa på deras båt

 Jag klättrar upp på ett berg. Smidigt :P

 Kastar ifrån mig koftan...

 ...och är jag nära på att ramla ner :D

 Moa och Olivia ♥

 Sommarkänsla



 Det här är ett däck som legat i vatten. Förmodligen lääänge...

 Moa bästavän ♥

 

 Utsikten från deras brygga. På berget till vänster klättrade jag *stolt*

Jaja, det får väll räcka...

Puss
Olivia


Möja idag!

Idag bär det av till Möja där Moa har sitt landställe. Ska ta båten dit senare. Så i helgen får jag gå på toa på ett utedass...
Men jag ska ha såååå kul!!!
Tyvärr så blir det därför inget bloggande i helgen då jag inte får tillgång till dator, men när jag kommer hem så får vi hoppas på sköna bilder och färska nyheter.

 Innebandyväskan ska packas. Självklart packar jag alldeles för mycket, som vanligt...


Haha, bilder från igår:

 Jag briljerar med att kunna balansera en kub på pannan och en fjärrkontroll på näsan samtidigt som jag tittar i kors. Slå det XD
 Ja...

Men men, dags att packa klart, borsta gaddarna och klä på sig.

Puss
Olivia

Go'kväll alla :D

Jag har nyss tittat på en jättebra film! Flyga drake. Den var jättebra. Mamma har boken, jag ska nog läsa den. Ett självklart filmtips.
Imorgon kanske jag ska till Möja. Det är en ö där Moa har sitt landställe. Det var två år sedan jag var där sist tror jag.. Ska bli kul att komma dit igen. Moa har skaffat en till katt. Förut hade de bara Texas. Nu har de en till, Angus, som jag inte har träffat ännu. Men Moa beskrev honom som en nakenkatt med hår. Jag fattade inte riktigt vad hon menade XD

Lite mer bilder från dagen:

 Julia går på upptäcksfärd i min garderob och hittar ett gräsligt plagg jag inte visste att jag ägde. Så går det när man aldrig rensar i garderoben, Olivia!
Men kolla in Julias min! Hon ville inte att jag skulle lägga upp denna bild, men jag kan inte låta bli. Älskar bilden <3

På studsmattan. Flummiga som fan ;P

 Jag vet inte vad Julia gör med fingrarna, men mysko är det. Hon kanske tror att hon är en alien.

 Julia har med min hjälp precis löst en kub man ska pussla ihop. Ingen som kommer hem till mig kan lösa den. Julia har försökt lääänge. Idag lyckades hon. Jag löser den på 10 sekunder XD

Nej, det får räcka. En av tangenterna dampar, kan knappt skriva.

Sov så gött
Olivia

Julia och Olivia

Dagen spenderar jag i Julias sällskap. Vi har tagit en sväng till Minosh (stavning?) och gjort nästan allt mellan himmel och jord.
Kul har vi också haft :D

 Julia spelar Halleluja







 Julia + Olivia 4ever

 Ingen kommentar, tack

Kommer nog mer bilder ikväll. För nu ska jag bara njuta med Julia :)

Puss
Olivia

Jaa...

Hehe, jag skrev inte så mycket när jag kom hem...
Men iaf, judon var ganska rolig, men väldigt svårt var det! Vi skulle ju ramla och sånt, och jag var hela tiden rädd att göra illa mig... Judo är ingen sport jag kan tänka mig att börja på direkt.
Sen åkte vi till skolan och tittade på filmen Billy Elliot som handlar om en kille som vill dansa balett. Ganska bra handling, men ibland fattade jag ingenting. Den hoppade ganska mycket. Först var det typ sommar/höst och han Billy går och sätter sig vid en vägg. Närbild på hans ansikte. När han sedan reser på sig ligger det snö på marken och det snöar. Lite konstigt, enligt mig. Men jag är å andra sidan inet Jimmy Neutron XD

Nu har vi en 4dagars-helg framför oss :D
Vad jag ska göra?
Det återstår att se. Moa undrar om jag vill följa med till hennes landställe, kanske gör jag det, kanske inte. Än sål änge är det mest bara snack. Tror jag... :P



 

Puss
Olivia

:)

Gissa när vi slutade idag?
13.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yes!

Paddling

Nu är jag hemma igen. Mina fötter värker...
Gissa vilka som ägde ute på sjön!?!
Jag vet inte, inte var det jag och Amanda iaf XD
Vandringen i början gick bra, jag hade flyt och blev aldrig trött. Faktiskt så blev jag piggare ju längre jag gick. Mysko, elr hur!?!
Sen, när vi kom fram till udden där vi skulle vara fick vi vänta lääänge på att andra klassen skulle komma i kanoterna så att grillen kunde tändas. Sen blev det korvgrillning. Jag åt tre och tiggde till mig en kaka av snälla Fredde :P
Efter ungefär tre evigheter fick vi äntligen stiga i kanoterna. Jag och Amanda delade, och jag satt längst bak för att styra. Dåligt gjort av mig...
I början åkte vi omkring i vassen, men sen lyckades vi på något sätt få ut oss få fritt vatten. Under resten av färden åkte vi i zickzack, men det gick iaf framåt. Vi krockade med Kalles och Oskars kanot två gånger, och andra gången var de nära på att slå över :D
Sen, mot slutet, tävlade vi mot Crille, Matte och David. Vi vann :D

Det var kallt som fan! Det skvätte in äckligt vatten från världens mest förorenade sjö i kanoten och under vandringen gick man i hästbajs. Gissa om min dag var bra?
Det var den faktiskt. För om man bortser från allt det tråkiga så hade jag kul. Vi kastade saker på ankorna som var där, Natta kastade en 5 cm lång pinne på Crilles rumpa, löst, så att han tappade balansen och nästan ramlade ner i vattnet :DDD
Men jag hade kul. Hoppas alla andra också hade det.

I morgon är det judo... Längtar inte precis...
Men jaja, ska nog ta hand om mina stackars fötter nu. Även om inte jag blev trött så blev min fötter det.

Puss
Olivia


Jäkla hälsovecka

Jag är så lessen för att det inte blev några uppdateringar igår. Amanda var hos mig, men jag ville inte vara på mitt rum, så vi tog med oss datan ut på taket och satt där hela dan. Fick syrran att hämta bullar :D Sen ville hon också vra på taket. Lite senare gick jag och Amanda och gjorde mackor, saft och hämtade bananer. Sen gick vi tillbaka till taket.
Haha, innan, när Amanda skulle komma till mig gick jag för att möta henne på vägen. Ville ju visa mig i min nya snygga jacka XD
Men jag tog en genväg och vi gick om varandra. Jag gick nästan hela vägen hem till Amanda när jag fick skavsår och vände hemåt igen. När jag kom hem var Amanda redan där och hängde på mitt rum.
Sen på kvällen var det ju Gossip Girl och sen Wipeout Special! Jag hann inte uppdatera! Eller orkade är nog ett bättre ord...

Juste, den här veckan är det hälsovecka i hela skolan. fast som tur är så är vi lediga på torsdag och fredag. Men iaf, idag fick vi frukost i skolan och sen gick vi från lärare till lärare som lärde oss tekniken i paddling, hur man sköter ett stormkök och om allenmanrätten. Gannska bra att vi har den, eller hur?
Sen var det Bällstajoggen. Jag och Amanda gick :P Fast ganska snabbt, måste jag säga till vårt försvar.
Imorgon är det paddling i Vallentunasjön. Ramlar vi i fräter vi nog bort av det smutsiga vattnet. Men innan paddlingen ska vi vandra...
"Det är ju aplångt! Ni kommer ju inte orka paddla sen!" sa mamma när jag berättade den glada nyheten :D
Sen, på onsdag, då ska vi träna judo (!), och sen ska vi tillbaka till skolan och titta på film, Billy Elliot eller nåt sånt heter den, tror jag...



Hade ingen aktuell bild, så jag tog en gammal. Jag, mormor och grandpa på min födelsedag...

Jaja, nu ska jag dusha :D

Puss
Olivia

Norge vann Eurovision songcontest!!

Norge vann!!!
De var helt klart bäst!
Visst, det hade vart kul om vi vann för en gångs skull, men Norge var sååååå bra!
Och han som sjöng, Alexander Rybak, är ju en av världens sötaste killar!

 Sötisen som vann för Norge <3

Nu är jag nöjd :D

God natt
Olivia

esc

Tjenare!
Nu tittar ja på esc. Väntar på att Norges bidrag ska komma. Gillar det skarpt. Men jag gillade även Kroatiens och Sveriges förstås :P
Har vart i täbban med Julia idag. Vi hade riktigt kul. Hittade en vit jeansjacka på H&M som jag köpte och ett par coola örhängen från Ur & Penn. Såg även en ursnygg vit klänning från Gina som jag ville köpa, men jag tvekade. Jag köpte den inte och ångrar mig jättemkt! Ska frsöka få med mig mamma till täbban imorron så att hon kan få se hur snygg den är!!
Men jag lägger upp bilder imorron på kläderna, orkar inte nu.

Hehe, det var städdag idag på gatan, jag valde en perfekt dag att åka till täbban.
Nej nu ska jag äta upp mig banan (!) och titta klart på esc. Heja Sverige! (eller Norge om inte Sverige vinner xd)

Pussar
Olivia


täbban idag med Julia

God morgon alla!
Sovit gott? Jag har det iaf...
Jag vaknade av ett sms vid halv 9. Hade glömt att sätta mobilen på ljudlöst :( Men aja, jag behövde väl ändå gå upp. Har ätit en god frukost och ska snart dusha. Sen ska jag in till täbban, ska mööta Julia utanför donken. Ska bli kul.
Men det är ett tag kvar...

Jag och syrran gjorde blåbärsmilkshake igår. Den var jättegod. XD


 Så smarrig!

Kanske slänger in en dagens om jag får tid.

Puss
Olivia

Jag vet...

 Hsn spelar jättebra, men blir - tyvärr - avbruten av Kristen som försöker vara lika bra som han. Kolla in hans reaktion!

Jag vet, jag lägger in för mycket på Robert Pattinson, men jag älskar såna här små videos på honom XD

♥♥♥
Olivia

En klassiker

 Så härlig! Kolla in hans min!

sorry...

Lessen att det ar varit lite dålig uppdatering i bloggen de senaste dagarna... Men igår när jag kom hem från simningen med Amanda var jag helt slut. Vet inte varför, men iaf så bänkade jag mig framför tv:n tills jag gick och la mig...
Men jag ska berätta lite om vad som hände igår ;)
Jag och Amanda hade simmat x antal längder i bassängen när vi ser något som flyter omkring i vattnet. Vi bestämmer oss för att undersöka vad det var. Den försvann, men medan vi letade efter den såg vi något annat. Med hjälp av de små vågor vi skapade i vattnet fick vi upp saken  på trappan. Jag sprang upp och hämtade badleksaker som jag sedan fiskade upp saken med. Och det var bland det äckligaste jag någonsin sett!
Det var en hudslamsa med hår och en blodklump på! Jag slängde den i soptunnan. Vi simmade inte mer, vi tog över bubbelpoolen istället.
På vägen hem igen stannade vi som vanligt vid sjön. Amanda brukar fota där, hon är grymt bra på det! Men iaf, jag gillar att lura alla ankorna där genom att få dem attt tro att stenarna jag håller i handen är mat. Fast igår kastade jag stenarna på dem istället. Taskig jag är XD Jag var grym, träffade en anka i huvudet.
Men till det roliga. Amanda bestämde sig av okänd anledning att köra ut på gräset med sin cykel. När hon sedan skulle tillabaka till vägen fann hon vissa svårgheter med att cykla i gräset och råkade cykla in under en björk med lågt hängande grenar som hon fick i ansiktet. Där sitter hon på cykeln i en halv minut innan hon plötsligt utbrister "Bladlöss!", vartefter hon kastar sig av cykeln och faller ner på marken medan jag står på vägen och asgarvar. En rolig syn :D Tyvärr har jag inga bilder.

Kalle tjatar på oss hela tiden om att lägga upp filmen från musiken. Lugn, Kalle, det ska nog ordna sig. Får vi hoppas... XD

Men, men, nu ska jag titta klart på Twilight :)

Puss
Olivia

 Från favvofilmen <3


grey's

Just nu tittar jag på Grey's. En liten flicka, Jessica, dog nyss. Var riktigt nära gråten, det var riktigt sorgligt... :(
Jag kan verkligen konsten att skriva om onödiga saker...
Jag har faktiskt pluggat! Det var tydligen glosor, så jag har läst dem lite...

God natt
Olivia

mmm

Jag har nyss ätit en av världens goaste maträtter, spagetti med köttfärssås. En enkel klassiker som smakar gudomligt ♥ Älskar det :)
Nu ska jag göra franskaläxan till imorron och sen ska jag titta på Grey's. Pappa hade med sig bullar när han kom hem idag, och jag och syrran anföll påsen. Bullarna var dock bara okej. De var inte lika goda som de jag brukar baka hos farmor ;)

Känner för att titta på filmen "The bad mother's handbook" på datan, men den har ingen text så man får översätta från engelska i huvudet istället. Den är bra, har sett den två gånger den här veckan tror jag. Men det är ju självklart, Robert Pattinson är med i den ♥ Han spelar en nörd :P Fast den skulle vara bra även om han inte var med i den, men han gör klart filmen bättre!

Nej, nu slänger jag in en till bild på födelsedagsbarnet, sen ska jag göra franskan. Jag är riktigt trist, lägger aldrig upp bilder på mig själv längre. Fast vi får hoppas på att det blir en dagens imorron :D

Beautiful, or what!?!

Kramar
Olivia

Rpattz 23 år!

Idag fyller Rpattz 23 år!!!! ♥

 Haha, kul va? Har inte gjort den, så ni vet bara...

P&K
Olivia

ps. Visste ni att i England har de Robert Pattinson day? Den 20 juni firar man den snyggaste killen ever i hans hemland ♥

juste

Ååh! Jagkom just på en sak!
Imorgon uppträder Béyonce på globen! Jag skulle vilja vara där, men icke sa nicke, det ska jag inte...
Sen kom jag på en till sak. Eller, jag har vetat det länge, men iaf. Robert Pattinson fyller 23 år imorgon! Ni vet, han som spelar Edward i Twilight. Han är världens snyggaste :O

 När han inte är Edward... När han är sig själv med andra ord :P

Kramisar
Olivia

ååh!!!

Frustrerad!!!
Jag har prov imorron i engelska, men har inte börjat plugga än!!! Jag har verkligen ingen självdiciplin!
Just nu tittar jag på Ugly Betty, sen är det Desperate Housewives! Ååh! Och det är ju typ 74 glosor, en massa fraser och annat skit!
Och så har vi idrott ute imorron...
Synd att inte Amanda har laggt upp filmen än... Fast hon kanske inte har tid. Synd iaf..

Aja, nu ska jag titta klart på Ugly Betty, sen ska jag titta på Desperate, och SEN ska jag försöka plugga.

Så, see ya sötnosar
Olivia

haha

Haha, musiken idag i skolan var riktigt kul! Crille, Kalle och David låste in sig i ett skåp och började sjunga! Det mesta filmades med Amandas mobil. Hoppas hon lägger upp filmen :)
Ledsen att jag inte skrev nåt igår, men jag hade inte tid. Jag var hos Amanda, och sen orkade jag inte :(
Jag har nu läst ut förmodligen världens konstigaste och hemskaste bok. Den magiska leksaksbutiken. Den är sjukt konstig! Inte direkt ett boktips om man säger så...
Har engelskaprov imorron, men har inte börjat plugga än. Jag fattar inte vad som är fel med mig!
Men, men, då måste jag väl ta tag i pluggandet...

Kram
Olivia

 Man kan inte göra annat än älska Twilight!


stan och min älskling

Jaa, dan har vart riktigt bra. Brunchen var jättegod, där fanns världens godaste kladdkaka! Jag skäms nästan över hur mycket mat jag åt, men bara nästan. Och min dag förgyldes av att jag fick en kram av Sigge :D
Jag har inte vart hungrig på hela dan efter brunchen. Men det är väl tur det, annars skulle jag faktiskt bli orolig över hur mycket jag kan äta!
Sen, efter brunchen, gick jag omkring på stan. Jag gick runt i några olika butikerr, provade en klänning på Cubus som satt helt galet på mig, men hittade favoriten på KappAhl. En jättesöt vit klänning som jag ska ha på skolavslutningen. Har redan bestämt vad jag ska ha för smycken till och frisyr. Jag ska för en gångs skull ha guldsmycken. Jag brukar ha silver eller iaf silverfärgat. Men nu blir det det specialtillverkade halsbandet i guld a´jag fick när jag fyllde 14 och örhängen tillsammans med armband. Så sött!
Tänker (tyvärr) inte lägga upp någon bild, ni får se hur jag ser ut på skolavslutningen istället. Så håll ut! För det är bara någon månad kvar! JIPPI!! Snart har jag gått ut sjuan!! Wohoo!
Men jag ska däremot lägga upp lite bilder på min älskling. Hon var såå söt på morgonen!

 
 
 
  Hehe, jag ser ut som en apa :P

 Sen gick hon till tvättkorgen...

Får man verkligen vara så söt som hon!?!

Tyvärr har jag ingen bild på dagens outfit, men jag kan säga vad jag har på mig. Linne från JC, randig topp från H&M och tights  från H&M och kofta från H&M. Skor från DinSko.

Men, men, nu får det väl räcka, antar jag. Är fortfarande proppmätt...

Puss och kram
n proppmätt Gurka

stan

Igår skrevs det tyvärr inget inlägg... Men nu skriver jag!

Kommer nog skriva igen när jag kommer hem, fast jag vet inte när det blir. SNart ska jag iväg på brunch på Scandic Plaza i stan och sen ska jag handla, förmodligen till skolavslutningen.
Nej, nu ska jag rusa

Olivia

bra saker

Simningen gick bra idag. Vi simmade 3oo m bröstsim och 100 m ryggsim. Klarade båda bra. Och så livräddade vi först en astung docka och en varandra med livboj. Jag och Amanda räddade varandra. Det var lite kul. Fast vi fick tyävrr inte bada bubbelpool :(
Men jag hade väl ingenting att oroa mig för. Men det var bra att vi simmade, öfr då missade vi handledningen och NO:n. Och så hade vi vikarie på SO:n :)

Vet ni vad som är en bra film? Sällskapsresan :) När de åker till Kanarieöarna. Den är såå rolig! Stig Helmer är ju helt klart bäst! Ville bara säga det :P

Syrran och min lilla älskling



Är de inte söta tillsammans!?!

Puss
Olivia

allmänt snack





Svart lång topp - H&M
Bolero - Farmor har stickat ♥
Jeans - H&M
Armband x 2 - Present

Ja, som ni ser så har jag idag på mig boleron som farmor har stickat till mig. Har fått en del bra kommentarer för den :)
Ja, jag vet, jag lägger upp dagens outfit när klockan är över halv 9, men jag har faktiskt inte haft tid. Har tittat på Twilight, jag har faktiskt dåligt samvete för att jag inte har tittat på den på 2 dagar. Alltså, det är sjukt :P

Jag bävar inför morgondagen. Vi ska simma med klassen... Jag fattar verkligen inte varför man gör det varje år!?! Simning är ju som med cykling, man glömmer det aldrig!
Men nu är det tydligen någon extra viktig kontroll, för vi ska paddla kanot i Vallentunasjön (!) på Hälsoveckan. Då måste vi vara simkunniga. Men vaddå, får vi inte ha flytväst eller!?!
Och jag är faktiskt simkunnig...

Det var kul att skriva låtlistan som finns lite längre ner i bloggen. Det måste jag göra om. Fast för filmer eller böcker kanske. Eller något fullkomligt puckat :P

En liten inflikning... Om det blir 15-årsgräns på New Moon när den kommer ut i november tänker jag för fan ge SF ordentligt med skäll!!!!!

Sov så gott älskade bloggläsare ♥
Olivia

greys

Yeaay! Greys är slut och Derek friade äntligen till Meredith på slutet! Och Izzie överlevde operationen! Yeaay!
Jag har inte gjort min franska ännu! Nooo!

God natt
Olivia

att vara skicklig på biljard är ett tecken på att man har kastat bort sin ungdom

Nu har jag tittat på Vänner. Det var sista avsnittet. Men imorgon börjar det från början igen. Undrar hur många gånger den serien har gått om och om igen? Ganska många iaf.
Sitter och lyssnar på Lost, en av låtarna på 15 i topp-listan :P
Nu tror jag att jag ska göra franskaläxan till imorron, och sen ska jag nog titta lite på tv.

Ett litet citat jag hittade i loggboken som var lite kul:

Att vara skicklig på biljard
är ettt tecken på att man har kastat bort sin ungdom

Kul va!?! Det stämmer ju faktiskt, biljard är inget man behöver vara proffs på precis :D

Nej, nu ska jag plugga.

 Så här såg mitt hår ut när jag hade tonat det rött :P Visste ni inte va!?!

Puss och god natt
Olivia

Låtlistor och normala bilder.

Okej, dagen har vart hyfsad. Jag var trött och ungrig på SO:n, så Amanda fick stå ut med lite gnäll från min sida. Jag kan ju tyvärr bli lite gnällig ibland. En av mina dåliga sidor.
Vi fick reda på matteprovsresultaten idag. Det gick sådär, vill inte berätta om hur dålig jag är i matte :P Nej, ärligt, hyfsad är jag väl, men det var inte mitt bästa resultat om man säger så.

Jag tänkte faktiskt göra en lista på den musik som jag spelar mest just nu (på Spotify etc.)

15 i topp:

1. Halo - Takida
2. Supermassive black hole - Muse
3. A drop in the ocean - Ron Pope
4. Stay beside me (Twilight album version) - Future of Forestry
5. Love story - Taylor Swift
6. When you look me in the eyes - Jonas Brothers
7. Let it go - Jadon Lavik
8. Staten & kapitalet - Ebba Grön
9. Lost - Noir Désir
10. Poison - Alice Cooper
11. Full moon - The black ghosts
12. Decode (Twilight version) - Paramore
13. Leave out all the rest - Linkin Park
14. Eyes on fire - Blue Foundation
15. Rockstar - Nickelback

Slår vad om ni förmodligen alrdig har hört talas om en del av låtarna. Men om ni har det så märker ni nog att jag har en sjukt blandad musiksmak. Det är del rätt gamla låtar och lite nyare, men det spelar ingen roll för mig, för bra är dem! :D
Det här ju så klart inte allt jag lyssnar på, det finns faktiskt ännu konstigare musik, men de låtarna vill jag helst inte nämna...
Fast jag kan nämna att jag faktiskt gillar:

Highway to hell - AC/DC
800 grader - Ebba Grön
You found me - Kelly Clarkson
Viva la vida - Coldplay
Anything but ordinary - Avril Lavigne

Mer tänker jag inte säga ;)

Sen tänkte jag lägga upp lite bilder på mig själv. Med tanke på alla dåliga bilder på mig som har lagts upp på bloggen känns det som min skyldighet att bevisa för er att jag faktiskt kan bli bra på bild. Och det är färska foton, de togs av syrran så sent som igår kväll! Hehe, vi var lite flummiga, och syrran hämtade kameran, och så agerade jag fotomodell :P

 Den här blev faktiskt bäst. Det är även den första där ni får se mitt ansikte se normalt ut.

 En lite suddigare bild

Det finns även en hel del närbilder på mitt ansikte, men de får ni inte se. Man ser nämligen min finne mitt på näsan alldeles för tydligt på dem :P

Men det här får väll räcka? Har suttit med et här inlägget jättelänge för att jag inte har kunnat sätta mina favoritlåtar i ordning...

Nån annan som har mysko musiksmak? Skriv en kommentar med låttips i så fall :D
Men aja, skriver väl mer ikväll..

Puss o kram
Olivia

5 maj

Jaa, ingen skrev nåt i bloggen igår. Tur att inte jag skrev nåt, ni vill nog inte veta vad jag gjorde igår :D Men ärligt, det har vart rätt dött i bloggen på sistone... Gillar inte :(

men iaf

dagens:



Lessen för dålig kvalité på bilderna...

Turkos topp - H&M
Svart kofta - H&M
Mjukisar - Skolkläder

Amanda skulle skicka lite bilder från idag. Hoppas hon gör det.
Juste, Marre fyller år idag! GRATTIS!!!!

Skriver väll mer ikväll, hoppas verkligen att Amanda skickar bilderna elr lägger upp skälv. Det togs även lite bilder på födelsedagsbarnet :P

Puss
Olivia

kväll

Nu är det kväll. Jag ska inte gå och lägga mig. Det här är det tråkigaste inlägg som någonsin skrivits. Men jag bryr mig inte. Syrran sitter med mig på mitt rum utan min tillåtelse och tar egobilder på sig själv. Men vem bryr sig :P
Åt glass och tittade på Gossip Girl, sen Wipeout som jag sa. Fast jag har gjort om i mitt rum också. Tog bort en grej från skrivbordet. Blev sjukt mycket snyggare! Och ja gjorde det helt själv, precis som när jag möblerade om i mitt rum för ett tag sen. Är lite stolt :D

 Min glass

Sitter på sängen med datan i knät och lyssnar på ""Fightless bird". Värsta insomningsmusiken. Twilightsoundtrack :P
Har faktiskt gjort lite SO idag också. Då har jag desto mindre att göra imorron.

Jaja, god natt alla!

Puss
Olivia

sur

Idag tänker jag slappa. Kom nyss ut ur dushen. Har tittat på Twilight (som vanligt) och suttit vid datan. Är inte på humör att göra nåt. Är ganska sur faktiskt. Helst av allt vilkl jag bara gå i ide.
Kanske inte blir nåt mer bloggande idag. Får se. Ska iaf kolla på Gossip Girl sen klockan 7. Sen är det Wipeout som gäller.
Måste få Amanda att skriva i bloggen också. Det är inte så kul att skriva själv...

Gurkan

tråkigt + boktips

Gud vad tråkigt att Verro ska sluta blogga ett tag! Får verkligen hoppas att Amanda börjar skriva on också, annars blir det jag som får stå för bloggningen själv... Lite trist, men det är Verros val och jag tänker inte stoppa henne.
Dagen har vart bra. Vaknade vid 10 och satte mig vid datan i en halvtimme. Sen tittade jag påTwiligt och åt frukost. Har verkligen inget liv! Men jag kan inte få nog av den!
Sen satte jag mig vid datan igen och lyssnade på musik. "Supermassive black hole" av Muse och "A drop in the ocean" av Ron Pope var två av de låtar som spelades mest. Blandad musiksmak jag har va!?! :D
Sen, vid typ 2 kom Amanda hit. Vi satt vid datan hela dan och latade oss. värmde lunch i mikron vid 5 :P Vid halv tio stack hon hem. Fast innan hade vi faktiskt spelat lite fotboll och hoppat studsmatta. Jo, pappa tog faktiskt fram den för någon vecka sen. Kul :D
Har blivit sjukt rörd av en av böckerna som mormor lånade åt mig. Den var så bra att jag läste ut den på en dag. Men det var inte så särskilt liten text, måste jag säga till bokens försvar.
Det var den fristående fortsättningen på Moni Nilsson - Brännströms bok "Klassresan". Läs den, läs sedan fortsättnigen "Malin + Rasmus = sant". Man blir sjukt rörd av den riktigt bra är den! Jag talar bara om att en karaktär som man kanske har fattat tycke för dör i slutet. Men läs, det skadar ingen.

     LÄS!!!!

Sen blir det väl inga bilder idag, tog inga.

Men aja, god natt på er <3

Puss
Olivia

Veronika...

Nu tar jag pause från bloggandet. Har faktiskt ingen lust att skriva. Så nu är det upp till Olivia & Amanda att skriva för att behålla er läsare.

Så skött om er och ha det så bra tills vidare...

Kramar
Veronika


haha

Haha, Amanda lade upp de galnaste bilderna från igår på mig! Nu få ni se hur kul jag hade :D Så stolt öve dig Manda att du lade upp dem <3

Men aja, nu är jag hemma igen. Har vart hemma hos mormor och grandpa en sväng. Kul liv jag, elr hur?
Nej, men mormor hade utan min önskan stuckit ner till biblioteket och lånat börcker till mig och syrran. Och så ville hon att jag skulle komma dit och hämta dem och ta en fika. Och som det snälla barnbarn jag är så gjorde jag det. Jag passadde även på att plocka lite vitsippor till henne. På vägen hem plockade jag till mamma också.
Kanske lägger upp bilder på blommorna ikväll.
Nej, nu ska jag sola och läsa en av böckerna som mormor lånade.

Puss
Olivia

valborg

Bilder från igår













- A


morning

God morgon på er!

Vaknade vid halv 10 och ganska utvilad. Gick ner och tittade på Twilight medan jag åt frukost :P Den är nästan bättre om man äter medan man tittar på den.
Nu är filmen slut och jag har stängt in mig på mitt rum. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men jag hittar nog på nåt. Vi är ju lediga idag! Och ännu bättre, vi har studiedag på måndag, så VOA har en fyradagars-helg framför sig! Härligt :D Och dessutom har vi bara ett arbete att göra på studiedan, så det är ännu bättre.

Nej, nu ska jag göra mig i ordning, sen får vi se vad jag hittar på. SKriver förhoppningsvis mer i dag.


Puss

Olivia


RSS 2.0